Båtar KIMPLE 460 ZANDER
Båtar KIMPLE 460 ZANDER
Båtar KIMPLE 460 ZANDER
Båtar KIMPLE 460 ZANDER
Båtar KIMPLE 460 ZANDER
Båtar KIMPLE 460 ZANDER
Båtar KIMPLE 460 ZANDER

KIMPLE 460 ZANDER

Beställningsvara
119 000,00 kr

Kimple 460 Zander är en tuff och stabil styrpulpetbåt med brett användningsområde. Tack vare att båten är lättdriven får den bra prestanda med en 25 – 40 hk. En öppen inredning med mattklätt innergolv gör båten flexibel och ger stor lastkapacitet. De två kastdäcken, i fören samt i aktern är även dessa klädda för att minimera halkrisk.

Båtskrovet är brett med låg bottenvinkel i aktern för att maximera stabiliteten. Fören är v-formad och designad för att effektivt kasta undan vattnet och undvika att sjön slår in över fören. Skrovet är kraftigt med 2 mm marinaluminium i sidorna och 3 mm i botten. Det helsvetsade skrovet med kraftiga förstärkningar av skrovet gör båtarna mycket styva och tåliga mot slag, kontakt med stenar med mera. Kimple 460 Zanders triangulära för gör montage av frontmonterad trollingmotor enkel. Båten har elektrisk automatisk länspump. I aktern finns förvaring för batteri och bränsletank och under främre kastdäcket finns ett förvaringsfack. 

 

Den svarta styrpulpeten är tillverkad i tålig ABS-plast och har plats för GPS/Ekolod, strömbrytare och båtinstrument. Båten är utrustad med grabbräcken längs relingen i aktern, räddningsstege, två handtag i aktern samt klass3 stävögla. Osänkbar. Flyter vattenfylld med max last.
2022 årsmodell av 460 Zander blir olackerad men folierad i ett fräckt camo-mönster. Den får även mer förvaringsutrymme under främre kastdäck med ett eget fack för batteri till trollingmotorn. Längs barbordsidan har ett flrvaringsutrymme tillkommit för ex.spön och beten, det ger även en hylla längs sidan att lägga spön på. Styrpulpeten blir svart för att matcha beklädnad och mattor.

  • Längd: 4,60 m
  • Bredd: 1,80 m
  • Vikt ca.: 240 kg
  • Max antal passagerare: 4 pers.
  • Max lastvikt: 497 kg
  • Max rek. motor: 29,4 kW / 40 hk
  • Höjd på akterspegel: 51 cm, lång rigg
  • Skrovtjocklek: 3,0 mm botten, 2,5mm sidor
  • CE-godkänd i kategori: C

Standardutrustning
Stor sidopulpet i kraftig ABS plast
Isolerande dynor på tofter och kastdäck
Stuvutrymmen i aktertoft och 2 st packlådor i främre kastdäck
Automatisk elektrisk länspump
Grabbräcken i aktern
2 st handtag i aktern

Produktblad hittar du här

2455
Produkt tillagd i önskelista