Båtar SANDSTRÖM BASIC 425 R
Båtar SANDSTRÖM BASIC 425 R
Båtar SANDSTRÖM BASIC 425 R
Båtar SANDSTRÖM BASIC 425 R
Båtar SANDSTRÖM BASIC 425 R

SANDSTRÖM BASIC 425 R

I lager - OBS! Båtar skickas ej. Hämtas i butik efter köp.
30 100,00 kr

En stabil och smidig båt för 2-4 personer att använda till kast- och metfiske, roddturer eller med en liten snurra på akterspegeln. Båten är lätthanterlig tack vare sin låga vikt, rymlig för sin storlek och med panel blir den bekväm att köra hela fiskepasset. Båten är enkel att ta med på en liten trailer eller flaket på en mindre lastbil om man vill byta fiskevatten.

Skrovet till Basic 425 är designad i klinkad stil med kraftig, massiv köl som ger en kursstabil och lättrodd båt som planar vid högre hastigheter. Föröver en sittoft för passagerare. I mitten en roddtoft och i aktern ett låsbart stuvfack med plats för ev. tank och batteri, som utgör sittoft i stängt läge. Den har en plan durk med sparklist för den som ror. Utvändigt har den en stävögla både i för och aktern att använda vid förtöjning, samt remmar att fästa årorna med. Motorbrunnen har rejäla motorplåtar i aluminium. Den grå, halkskyddade durken minskar smutsgrannheten och förlänger nybåtskänslan.

 

Båten är CE-märkt och har tre års garanti. Den har tre flyttankar som gör att den flyter vattenfylld. Ett lufttätt skott i för och akter samt polyuretanskum under roddtoften. Den har en plan och halkskyddad durk. I aktern finns fotsteg att använda för att ta sig ombord igen om man ofrivilligt hamnar i vattnet.

Standardutrustning
Åror
Årklykor
Dyvika

Teknisk Data
VIKT (ENDAST BÅT): 130 kg
DIMENSIONER: 4.25 × 1.60 m
AVSEDD FÖR: 4 pers
REK MOTOR: 4-10 hk, kort rigg
CA HASTIGHET 1 RESP 2 PERS 4 hk: 4 knop
DESIGNKATEGORI: D
REK HISSNING FRÅN AKTERSPEGEL: 20-40 mm
LÄNGD STYRWIRE: 2,5 m vid montering av styrpulpet
LÄNGD REGLAGEWIRE: 6 fot vid montering av styrpulpet
REK MOTOR - FILTER: 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
INV. FRIBORDSHÖJD: 0,50m
REGNLÄNS: Nej
RIGGLÄNGD: Kort

230417143892
Produkt tillagd i önskelista