×

MINN KOTA ENDURA MAX 50 BATTERIPAKET BLY3860,75 kr862,76 kr598,93 kr665,56 kr

7190,4 kr
5988 kr - 1202,4 kr
OBS! Beställningsvara! Läs mer under våra villkor

Paketet innehåller

Med en elmotor från Minn Kota kan du tyst och smidigt förflytta dig på sjön. MAX-modellen har steglös varvtalsreglering som ger längre batteritid. 


MinnKota Endura MAX är ny modell 2013 med digital Maximizer steglös varvtalsreglering. Samtliga elmotorer har utrustats med en batteriindikator. Endura MAX har samma design som Endura C2 vilken är Minn Kotas storsäljande motor för aktermontering som många försökt kopiera.

Rorkulten är ergonomisk och teleskopisk som kan dras ut ytterligare 15 cm, vilket ger bekvämare styrläge. Endura MAX motorerna har ett starkt tvingfäste som ger en stadig infästning som är starkare än konventionella fästen. Det särskilda kompositmaterialet tål både böjning, vridning och UV ljus. Endura MAX serien är utrustad med oförstörbart riggrör av komposit och en motor som går tystare och svalare en någon annan på marknaden.

Endura MAX levereras med steglös varvtalsreglering och digital Maximizer för upp till fem gånger längre driftstid. En batteriindikator finns monterad på toppen av motorn för enkel avläsning genom en knapptryckning. Montera alltid 60A säkring.

Start och förbrukningsbatteri, perfekt till din elmotor. Utmärkt till husvagnar och fritidsanvändning samt lång lagringstid.


Vikt: 17 kg
Spänning (Volt): 12
Ström (Ah): 75
CCA : 560
Längd: 269
Bredd: 174
Höjd: 223
Vikt (kg): 17
Polställning: 1
Poltyp: 1
Klack: B9

Om du ofta behöver flytta ett batteri, exempelvis i och ur en båt, så är en batteribox från Nordmax den perfekta lösningen. Med den får du inte bara en praktiska låda att bära batteriet i utan även smarta funktioner som bland annat digital spänningsmätare, inbyggd säkring och USB-uttag för laddning av extern utrustning.


  • Display med spänningsindikator
  • Säkring (60 A)
  • 2 st USB-utgångar
  • 2 st 12 V-utgångar
  • Robusta snabbkopplingar utanpå boxen

Noco Genius är en smart, ultrakompakt och robust multiladdare för alla typer av bly- och Li-ion-batterier. Anslut laddaren och välj batterityp så laddas batteriet automatiskt och problemfritt. Laddaren har LED-indikering för laddningsstatus samt för felindikering samt inbyggd temperatursensor som automatiskt justerar laddning beroende på omgivningstemperatur.

Används med fördel till alla typer av startbatterier, förbrukningsbatterier samt batterier för cyklisk drift.


Primär kabel: 1,8m
IP-klass: IP65
Vikt: 0,7 kg
Minsta batterispänning: 0V
Laddningstemperatur från: -20 °C
Arbetstemperatur från: -20 °C
Spänning: 6 V / 12 V
Laddningskarakteristik: Multi
Laddningsström: 5 A
Effekt max: 75 W
Gnistskydd: Ja
Celltyp: AGM, EFB, Li-ion, Rörplatta, SMF
Längd: 161 mm
Bredd: 74 mm
Laddningstemperatur till: 40 °C
Kortslutningsskydd: Ja
Egenförbrukning, batteri: 5mA
Sekundär kabel: 2m
Polaritetsskydd: Ja
Batterityp: Bly-Syra och Litium
Godkännanden: BC, CE, cULus, FCC
Höjd: 48 mm
Kylning: Konvektion
Arbetstemperatur till: 40 °C
Ingångsspänning: 120-240VAC