×

Högkvalitativa aluminiumbåtar till attraktivt pris. Passar utmärkt för svenskt friluftsliv!

Så som på en given signal upptäckte båtfolket aluminiumbåten som den tuffa, underhållsfria och stryktåliga båt som det är. Men i det snabbt växande utbudet finns en tillverkare som sticker ut från mängden. Realcraft har inte bara allt som skapar en första klassens aluminiumbåt utan bevisar också, en gång för alla, att en aluminiumbåt inte måste kosta skjortan.

Vi har med andra ord båtar som passar alla, för dagsturer, övernattning, sportfiske och kombinationer av allt detta. Alla rikligt utrustade med det mesta av det bästa av tillbehör redan i grundpriset.

Varför Realcraft?

  • Skrovet! Skrovet! Skrovet!
  • Mycket välbalanserad design av båtarnas längd, bredd, skrovvinkel och tjockleken på skrovet gör att båtarna går otroligt bra i vattnet. De är tysta, stabila och rejält byggda! Självklart helsvetsade i marinaluminium 5083!
  • Väldigt mycket båt för pengarna
  • Välutrustade redan från början! Ta till exempel att alla båtar har körkapell och skön durkmatta som standard (gäller dock inte roddbåten 370)
  • Högsta kvalité till ett mycket attraktivt pris
  • Lättskötta med minimalt underhåll
  • Alla modeller är väldigt lättdrivna och därmed bränslesnåla vilket i sin tur gör att båtarna är mer miljövänliga än tyngre båtar
  • Kapell, vindrutetorkare, badstege, dynor* och T-spår i relingen för fastsättning av tillbehör ingår alltid som standard
    *Dynor ligger som tillbehör på modell 370

Vår minsta båt är en roddbåt på 370 cm. Med klassens tjockaste skrov och steglister gör det den till en riktig trotjänare på sjön.
Klicka här för mer information.

En sportfiskebåt? Absolut, men i Realcraft 460 Fish ryms också det som hör det traditionella båtlivet till.
En båt för den som gillar sportfiske men som även har plats för annat i sitt båtliv. Det är den enkla beskrivningen av Realcraft 460 Fish.
Klicka här för mer information.

Ett välsvarvat, stryktåligt och lättdrivet skrov som bjuder mycket körglädje även i stökiga förhållanden.
Realcraft 480 Fish Pro har allt som skapar en första klassens sportfiskebåt med kastdäck både i aktern och fören, hyllor för fiskespön längs med sidorna,
skön och praktisk däckmatta, snurrbara stolar, live-well samt stort kapell som är öppningsbart åt alla håll.
Klicka här för mer information.

En båt för den som gillar sportfiske men som även har plats för annat i sitt båtliv. Det är den enkla beskrivningen av Realcraft 500 Fish. Till skillnad från de båda renodlade sportfiskebåtarna har man här skippat kastdäcket i aktern till förmån för en soffa.
Klicka här för mer information.

Vår vision är att göra båtägandet enkelt och prisvärt utan att tumma på kvalitén.
Med våra båtar kan du kunna njuta av en tur med familjen, frakta material till stugan, fiska eller åka vattenskidor.
Våra båtar är lätta att underhålla och de är lättdrivna och därmed snåla på bränsle samt är billiga i försäkringen.
Hos oss får du väldigt mycket båt för pengarna.