Ett ekolod, skickar ut pulserande ljudvågor ner genom vattnet. När pulserna träffar föremål så som fisk, vegetation eller botten, reflekteras de tillbaka till ytan. Ekolodet mäter hur lång tid det tar för ljudet att färdas ner, slå emot föremålet och sedan studsa tillbaka igen. Vi har över 10 års erfarenhet av att sälja marinelektronik och har stort sortiment av utvalda ekolod.

Humminbird
Humminbird har i över 35 år varit ledande på ekolod och har idag ett brett spektrum av produkter för alla användare. Från enklare ekolod till avancerade högteknologiska sidoseende ekolod som skannar botten. I Humminbirds sortiment finns kombinerade ekolod och kartplottrar samt ett brett utbud av tillbehör som radar och autopilot mm. Humminbird är ett mycket innovativt företag som varit först med många revolutionerande funktioner som 3D ekolod, Side Imaging, 360 Imaging, AutoChart Live etc.

Garmin
Garmin tillverkar produkter som är utvecklade för alla som älskar outdoor-aktiviteter. Dom levererar GPS-navigering och bärbar teknik till marknaden för fordon, flyg, marin, outdoor och fitness. Garmin har det revolutionerande CLEARVÜ, SIDEVÜ, Livescope, och mycket mer.

Raymarine
Raymarine är en av världsledarna inom högpresterande marinelektronik för fritidsbåtar. Raymarine är kända sedan 80 år tillbaka i tiden för att vara lättanvända och robusta. Raymarine har det populära DownVision, SideVision och RealVision som finns på deras Element skärmar.

Vi på Fiske & Outdoor vill att du som kund ska känna dig nöjd och vi garanterar hög servicenivå för alla våra kunder. Vill du ha hjälp med ditt nästa ekolod? Eller kanske vill du ha tips på vilket ekolod som passar just dig. Hör gärna av dig via telefon: 036 – 333 60 07 eller maila till oss på shop@fiskeoutdoor.com

Ekolod & Plotter

Produkt tillagd i önskelista