×
DEEPER SMART SONAR CHIRP +2  - 1
  • DEEPER SMART SONAR CHIRP +2  - 1
  • DEEPER SMART SONAR CHIRP +2  - 2

DEEPER SMART SONAR CHIRP +2

2956 kr
Sista produkten i lager

Nu kan du uppleva livet under ytan som aldrig tidigare. Med en otrolig skärpa, klarhet och extrem noggrannheten hos CHIRP + 2, tillsammans med Fish Deeper™-appen. Planera, logga och analysera dina fiskeresor och skapa dina egna djupkartor. Du har dessutom åtkomst till dina data på vilken enhet som helst.

2108231551278

OTROLIG MÅLSEPARATION
Med en målseparation på 1 cm kommer du kunna urskilja enskilda exemplar även när de står tätt intill ett stim av betesfisk eller se ditt bete, även de små, om du vertikaljiggar.

EXTREM PRECISION – BÅDE GRUNT OCH DJUPT
Med CHIRP +2 är ytklutter och störningar minimala vilket ger dig en klar och tydlig ekolodsbild – även i grunt vatten. Det gör det möjligt att lokalisera fisk så nära som 15 centimeter under ytan och hela vägen ner till smått otroliga 100 meters djup!

TRE OLIKA KONVINKLAR GER MÅNGSIDIGHET
Upptäck fiskar och deras gömställen snabbare med de breda ekolodskonerna eller träng genom tjock is och hitta det du söker med en 7° smal ekolodskon.

VARFÖR DEEPER?
Vi är pionjärer när det gäller kastbar ekolodsteknik. Vårt allra första kastbara ekolod släpptes 2013 och sedan dess har vi hela tiden strävat framåt och utmanat oss själva för att ständigt utvecklas och göra våra produkter ännu bättre. Våra ekolod har en överlägsen kvalitet, är designade och tillverkade i Europa, och vi har en kundtjänst som hjälper dig 24/7.

Varför? För att våra fiskare alltid kommer i första hand.

Du kanske också gillar: