×

RAYMARINE DRAGONFLY 5 PRO + DRAGONFLY ICE FISHING KIT 1. This product is not available at this time.


1992 kr

One of product is no longer available. This pack cant be purchased

Paketet innehåller

Överlägsen fiskeelektronik, som gjorts otroligt enkel av Raymarine. Ändra din undervattensvy och fånga mer fisk med Dragonfly 4 och 5 CHIRP DownVision™-teknologi med bredspektrum. Identifiera enkelt fisk och föremål under vattenytan med fotografiliknande sonarbilder. Dragonflys allväders-LCD-färgdisplay med hög upplösning ser skarp ut från alla vinklar. Uppgradera till en smartare variant av sonar med Dragonfly.


Skillnaden med Dragonfly
En språng in i ekolodets framtid - Dragonfly-ekolod använder sann bredspektrums-CHIRP-teknik. Med bredspektrums-CHIRP sänds fler sonar-signaler in i vattnet, vilket gör det möjligt för Dragonfly att tolka fler detaljer, rikta in sig på flera fiskar och ge en bildstruktur med oöverträffad klarhet.

CHRIP DownVision™ Helt enkelt den bästa bildproducerande ekolodsåtergivningen
CHIRP DownVision™ kommer att förändra din undervattensvy med otroligt klara, fotoliknande sonarbilder. Dragonfly’s CHIRP DownVision™ överträffar vanlig sonarbildskapande, med överlägsna djupvattensprestanda upp till 600ft (180 m) och tillförlitlig spårning av botten i hög hastighet.

En bättre vy
Dragonfly är konstruerad med optiskt bunden LCD-skärmsteknik. Tidigare fanns tekniken bara tillgänglig i avancerade marina displayer, men idag ger Dragonflys optiskt bundna allsvädersskärmar ljusare färger, skarpare kontrast, och immar garanterat aldrig igen.

Anslut och dela trådlöst
Dragonfly PRO-modeller har inbyggd Wi-Fi. Fiskare kan strömma Dragonfly sonardata direkt till sina smarttelefoner eller läsplattor med Raymarines Wi-Fish™ mobila app. Wi-Fish mobil-appen ger dig direkt tillgång till Dragonflys sonar, och du kan dessutom spola tillbaka och fånga sonarbilder för att dela online med vänner.

Överlägsen sonar
Till skillnad från bildåtergivningen hos konventionella ekolod, som sänder en enda frekvens med varje puls, använder Dragonflys DownVision ekolod CHIRP-teknik för att överföra över ett brett spektrum av sonarfrekvenser med varje puls - resultatet är mycket högre upplösning och naturtrogna ekolodbilder.

Dubbelkanaligt CHIRP
CHIRP DownVision™ plus en CHIRP-driven fiskfinnande kanal för konventionell sonar-avbildning. Tvåkanalig sonar finns tillgänglig på alla Dragonfly-modeller med undantag för Dragonfly 4DV.

Montera var som helst
Monteringssystemen för Dragonfly 4, 5 och 7 med kompakt kulledssystem och sockel gör installationen enkel.

Specifikatoner
Tänk på att lämna ett minimum av 120mm bakom enheten för att stoppa in och avlägsna ett MicroSD-kort.
Lämna tillräckligt med utrymme för vinkeljustering.och tillräckligt med utrymme ovanför för att kunna avlägsna enheten från konsolen.
Nominell matningspänning : 12 V likström
Driftspänningsområde: 10,8 V likspänning till 15,6 V likspänning
Effektförbrukning vid full ljusstyrka: 5Pro - 5.3 W RMS
Anslutningar: Effekt/transduktor, kombinerad inmatning (5M modell: Enbart effektinmatning)
Vattentäthet: standard IPX6 och IPX7

Skärmupplösning Dragonfly 5: 800 x 480 WVGA
Bredd/höjdförhållande Dragonfly 5: 15:9
GPS & KARTOGRAFI (BARA PRO- OCH M-MODELLER)
GPS-kanaler: 72
Kompatibilitet med sjökort: LightHouse vektor- och rastersjökort | Navionics Gold, Plus, Hotmaps och SonarChart C-MAP från Jeppesen
Vägpunkter: 3000
Spår: 15
Sjökortsmedia: MicroSD

I Raymarines isfiskepaket finns allt en fiskare i behöver i vintervädret för att släppa loss kraften i Element-ekolodet på isen. Det bärbara paketet med sin vattentäta väska med kraftig bottenplatta, utformad just för Element, klarar de tuffaste förhållanden. I isfiskepaketet ingår ett laddningsbart batteri, laddare och högfrekvent CHIRP CPT-S isfiskegivare med flöte. Rejäla fickor med gott om plats för fiskegrejer, och de inbyggda spöhållarna gör det lättare att ta med hela utrustningen på resa. Raymarines isfiskepaket är definitivt ett paket med allt-i-ett.

Obs! I paketet ingår ej skärm!


Användaren kan anpassa gränssnittet för Ice Fishing LightHouse Sport för att slippa onödigt innehåll och få lätt åtkomst till bara de viktiga fiskefunktionerna.

Med det radiellt blinkande ekolodet kan du hitta fisk och exakt avgöra djupet när de passerar din ekolodsstråle och du kan anpassa betet därefter.

Det högfrekventa CHIRP-ekolodet målsöker fisk på djup på ner till 900 fot. A Scope visar på vilket djup dina ekolodsmål befinner sig och hur brett givarens strålfält är på det djupet.

Viktiga funktioner:

 • Den högfrekventa CHIRP CPT-S isgivaren målsöker bete och fisk till ett djup på 274 m
 • Kraftig vattentät väska med lock som stannar uppe så att givaren kan ses
 • Förborrade monteringshål för en Element 7 HV
 • Extra plats för diverse fiskegrejer och inbyggda spöhållare så att all utrustning får plats
 • I paketet ingår en vattentät väska, batteri med laddare, bottenplatta, CPT-S isgivare med flöte och klämmor

 • Ekolodstyp: Högfrekvent CHIRP-ekolod
 • Maxdjup: 274 m (900 fot)
 • Givarens strålfält: 25°
 • Register: Djup/temp
 • Batteri: Laddningsbart batteri 12V-7AH med internationell laddare

Innehåll:

 • Raymarines väska för isfiske
 • Bottenplatta för isfiske, med inbyggt handtag
 • Batteri 12V-7AH med internationell laddare
 • Batteriremmar
 • CPT-S isgivare (HV-kontakt)
 • Flöte
 • Klämmor (2 st.) till flötet
 • Ferrit
 • Dokumentuppsättning
 • OBS! Monteringsbygel för Element INGÅR INTE