×
Ekolod/Plotter RAYMARINE LIGHTHOUSE CHARTS COUNRTY DWNLD
  • Ekolod/Plotter RAYMARINE LIGHTHOUSE CHARTS COUNRTY DWNLD

RAYMARINE LIGHTHOUSE CHARTS COUNRTY DWNLD

1499 kr
Sista produkten i lager

RAYMARINE LIGHTHOUSE-SJÖKORT. Nästa generation elektroniska sjökort för Axiom- och Element-seriernas displayer. Navigera tryggt och säkert med Lighthouse-sjökort. Upptäck snyggt presenterade, anpassningsbara sjökort med färgtonade djupkonturer, intressepunkter med en mängd uppgifter samt överlägsen tydlighet som bara Raymarine kan tillhandahålla. Med LightHouse-sjökorten kan du upptäcka varje detalj och utforska utan begränsningar. LightHouse-sjökorten är kompatibla med Raymarines Axiom, Axiom+, Axiom Pro, Axiom XL och Raymarine Element.

KRÄVER AXIOM-SERIEN ELLER ELEMENT-SERIEN MED LIGHTHOUSE v3.13 ELLER SENARE

R70795
2022-03-01

LightHouse-sjökorten tillför Raymarines Axiom- och Element-displayer en ny nivå av tydlig sjökortsplottning. LightHouse-sjökorten, som skapats utifrån officiella källor för hydrografiska kartor, erbjuder maximal läsbarhet, intuitiv navigering och överlägsen kvalitet. Fyra olika färgpaletter ger bästa möjliga visning dygnet runt, och med reglagen för sjökortssymboler kan du anpassa sjökorten efter dina personliga preferenser. Prenumerera på LightHouse-sjökort Premium och få tillgång till kontinuerliga sjökortsuppdateringar, ett utökat bibliotek över intressepunkter (POI) samt förbättrade satellitbilder för effektiv och sofistikerad marin navigering.

Förbättrad hantering av sjökortssymboler
Ändra storleken på sjömärken, intressepunkter och andra ikoner för total kontroll över sjökortets detaljer.

Flexibla färglägen
Färgpaletter för dagsljus, skymning, mörker och starkt solljus underlättar för synen att anpassa sig till ändrade ljusförhållanden och kartbilden blir mindre ansträngande att tolka.

Sjökort för yrkesverksamma eller fritid
Växla mellan informationsrik professionell S-52-sjökortstyp och LightHouse fritidssjökort för önskad vy av viktiga sjökortsdata.

Navigera med verklighetstrogen vy
Åtkomst till högupplösta satellitbilder från Mapbox med en komplett bild av gator, stränder och grunda vatten för välunderbyggda beslut.

LHC-Online.jpg

Charts Manager är portalen för nerladdning av LightHouse-sjökort på ett tomt SD-kort och för att lägga till intresse-/Premiuminnehåll till valda regioner – för både tomma SD-kort och förinstallerade SD-kort.

Titta på videon och se hur man laddar ner sjökort och lägger till POI till valda regioner.