×
Mete DARTS METSET
  • Mete DARTS METSET

DARTS METSET

139 kr
Välj typ
I lager

Massor med olika metset från Darts för att enkelt kunna komma ut och meta. Varje metset innehåller allt du behöver till metet och även beskrivning hur man gör. Nedan finner du innehåll och information på vilken typ av mete du vill fiska.

665465
2019-06-27

Streckkod

ean13
7330908980405

Abborre:
Komplett set för abborre. Innehåller ett glidflöte för fiske på olika djup, flötesstopp, enkel- och trekrok samt erforderliga sänken och rejäl kroklossare. Instruktiv beskrivning i text och bild.

Bottenmete:
Komplett set för bottenmete. Innehåller sänke, krok, ålbjällra, lysstav, glidpärlor och betesnål samt en instruktiv beskrivning i text och bild.

Bottenmete gös:
Komplett set för bottenmete med inriktning mot gös och gädda. Innehåller sänke, krok på ståltafs, ålbjällra, lysstavar, glidpärlor samt en beskrivning i text och bild.

Gädda BIG:
Metset för fiske efter större gädda. Det extra stora flötet med segel gör det möjligt att fiska på djupt vatten med stor betesfisk. Innehåller flöte, sänke, flötesstopp glidknut och wire med trekrok.

Gös:
Gösen är en fisk som oftast är aktiv på kvällen och natten. Detta set innehåller ett flöte för lysstav, flötesstopp, sänken, wire med trekrok och lysstav.

Gös flötestrolling:
Komplett set för flötestrolling/dragrodd efter gös. Flötet i detta set har Håkan Andersson utvecklat under flera års tid. Gösen är en fisk som oftast är aktiv på natten och kvällen. Detta set innehåller ett flöte för lysstav, flötesstopp, sänken, wire med trekrok och lysstav.

Makrill:
Komplett set för mete efter makrill, horngädda och andra kustnära fiskar. Innehåller ett flöte, krok, sänke och flötesstopp.

Plattfisk:
Komplett set för mete efter plattfisk och andra bottenlevande arter. Innehåller ett färdigt tackel samt allt som behövs för att göra egna tackel.

Regnbåge:
Metset för regnbåge. Innehåller material för både flöt- och bottenmete; Bombardo, sänke, krokar, färdigt bottentackel m.m.

Sommarmete:
Set för sommarens fisketurer vid bryggan. Innehåller metrev, flöten, vinda, blyhagel, krok, lina, lodsänke samt ett häfte med tips och råd.