×
DAIWA TATULA CT Daiwa - 1
  • DAIWA TATULA CT Daiwa - 1

DAIWA TATULA CT

1359,2 kr
Slut i lager

Helt nya Tatula kommer med ett nytt chassis –Compact. Detta betyder att rullen är mindre och greppvänligare än tidigare, men ändå så har rullen kvar sin styrka och pålitlighet som dagens sportfiskare kräver.

1703071755719

Information

Typ
Lågprofilrulle
Linkapacitet
0,32mm/135m
Vev
H (Höger) HL (Vänster)
Bromsstyrka
6kg
Kullager
7
Vikt
210g

Streckkod

ean13
43178927380

Helt nya Tatula kommer med ett nytt chassis –Compact. Detta betyder att rullen är mindre och greppvänligare än tidigare, men ändå så har rullen kvar sin styrka och pålitlighet som dagens sportfiskare kräver. Tatula CT har mycket teknologi inom sig, här hittar du, Digigear, Magforce Z, CRBB lager och UTD (Ultimate Tournament Drag). Dessutom har rullen fått nya Air Rotation samt nästa generations TWS system. Tillsammans med den nya super tunade spolen så har du här ett rullmonster! Detta gör att rullen alltid är lika silkeslen att veva på oavsett vilket bete du använder eller hur stor fisk som du har på kroken.

Tatula CT har en 90mm krökt vev som är böjd för att komma närmare rullens mitt vilket gör att du finner den rätta kraften till att fighta även den största av fiskar.

Tack vare TWS systemet så kommer du även att kasta längre och på så sätt täcka mera vatten, vilket betyder flera fiskar!

Air Rotation gör att du kastar bekymmersfritt samt att veven inte påverkas även om du har dragit åt den mekaniska kastbromsen. Rullen har naturligtvis även vårat Magforce Z kastsystem vilket säkerställer långa kast även med små beten utan bekymmer.

Inuti rullen hittar man även våran UTD slirbroms. En grym broms som är silkeslen genom hela registret även när de är hårt åtdragen.

Senaste tekniken tillsammmans med härlig design och ett svårslaget pris, gör nya Tatula CT till något som står högt upp på önskelistan hos många seriösa fiskare.

 

SPECIFIKATIONER

Digigear

Magforce Z

UTD – ultimate tournament drag

Aluminium chassi och gavel

Stort stjärnhjul

90mm krökt vev

TWS “T-Wing System”

Air Rotation

 

CRBB

Rostfri frikoppling

7BB (2CRBB+5BB)