Polariserande solglasögon LEECH REFLEX BLACK - TAC GRAY
Polariserande solglasögon LEECH REFLEX BLACK - TAC GRAY
Polariserande solglasögon LEECH REFLEX BLACK - TAC GRAY

LEECH REFLEX BLACK - TAC GRAY

I lager
299,00 kr

Reflex black från Leech är solglasögon som är mer retro men ändå håller en sportig look. Lätta och coola solglasögon som du kan använda både till fisket samt bära på stan. Med Premium Sight linsen får du här hög kvalité på polarisering och eftersom linserna är väldigt lätta så blir dessa solglasögon väldigt lätta. Skönt för dem som har på sig glasögonen under en hel dag. Med Gråa linsen som får du här en skön polarisering utan höga kontraster för soligt väder.

 

Gråa linser
Gråa linser passar bra när det är soligt eftersom de minskar ljusstyrkan utan att förvränga färgerna, vilket många andra linser gör. Dessutom blir ögonen mindre ansträngda. Om man fiskar i floder där botten är grå bör man välja gråa glasögon.

Ultraviolett behandling, UV400
Denna beläggning skyddar ögonen från solens UV-strålning. 100 % UVA-, UVB- och UVC-skydd.

Polariserad triacetatcellulosa (TAC)
TAC-linser bildas av plastplattor med en multi-lagerslinsteknik. Det är den lättaste polariserade linsen som finns tillgänglig och effektiviteten hos polariseringen är 99%.

Reptålig beläggning
Trots alla framsteg som gjorts inom utvecklingen av linsbeläggningar finns det ännu inga som är helt reptåliga – inte ens glaslinser. Leech glasögonlinser behandlas dock på båda sidor med en klar, hård beläggning som gör dem mycket reptåliga.

S2213B
7350123790917
Produkt tillagd i önskelista