Polariserande solglasögon LEECH H4X BLACK PHOTOCHROMATIC
Polariserande solglasögon LEECH H4X BLACK PHOTOCHROMATIC
Polariserande solglasögon LEECH H4X BLACK PHOTOCHROMATIC

LEECH H4X BLACK PHOTOCHROMATIC

Sista produkten i lager
699,00 kr

Leech H4X Black fiskeglasögon har polariserande, gråa färgade fotokroma ACTIVE2DARK*-linser som ger enastående optisk klarhet med minimal förvrängning och högsta möjliga UV-skydd, snyggt utseende och obehindrad sikt vid fiske och andra utomhusaktiviteter. Med fotokroma linser anpassas den mängd ljus som når in till ögonen beroende på omgivande ljusförhållanden. Med andra ord perfekta för fiske. * LEECH PREMIUM ACTIVE2DARK-LINSER De polariserande premiumlinserna med ACTIVE2DARK-teknik är det senaste inom fotokroma adaptiva linser. Linserna anpassar sig till solljuset så att de blir mörkare när så krävs. Premium-linserna ACTIVE2DARK anpassar sig snabbare än alla andra fotokroma solglasögon på marknaden. 100 % polariserande och 100 % UV400-skydd.

 

Gråfärgade fotokroma linser
Gråfärgade linser lämpar sig bäst i starka ljusförhållanden. Vi rekommenderar kopparfärgade linser eftersom de även ökar skärpan och skyddar ögonen så att de blir mindre ansträngda. Linserna anpassar sig till solljuset så att de blir mörkare när så krävs.

Reptålig beläggning
Trots alla framsteg som gjorts inom utvecklingen av linsbeläggningar finns det ännu inga som är helt reptåliga – inte ens glaslinser. Leech glasögonlinser behandlas dock på båda sidor med en klar, hård beläggning som gör dem mycket reptåliga.

Hydrofob beläggning
Tänk hur mycket bättre du skulle se i regnet med ett par hydrofoba linser. En sådan beläggning binder ihop molekylerna i linsen så att vatten inte kan tränga in och orsaka bestående skador. Det gör även att linserna inte behöver rengöras så ofta som andra linser, samtidigt som de också är enklare att rengöra. Man ser tydligare med solglasögon med en hydrofob beläggning eftersom vattnet lättare rinner av från linserna.

Premium Active2Dark
De polariserande premiumlinserna med ACTIVE2DARK-teknik är det senaste inom fotokroma adaptiva linser. Linserna anpassar sig till solljuset så att de blir mörkare när så krävs. Premium-linserna ACTIVE2DARK anpassar sig snabbare än alla andra fotokroma solglasögon på marknaden. 100 % polariserande och 100 % UV400-skydd.

Ultraviolett behandling, UV400
Denna beläggning skyddar ögonen från solens UV-strålning. 100 % UVA-, UVB- och UVC-skydd.

T8003B
7350123790870
Produkt tillagd i önskelista