Polariserande solglasögon LEECH ATW2 - COPPER
Polariserande solglasögon LEECH ATW2 - COPPER
Polariserande solglasögon LEECH ATW2 - COPPER

LEECH ATW2 - COPPER

Sista produkten i lager
299,00 kr

ATW är Leech's intro serie av polariserade solglasögon som är tillverkade för allround-syfte för aktiviteter runt vattnet. Lätta modeller i klassisk wayfarer- och sportig design. Intro har polariserade TAC-linser med polykarbonatramar.

 

Kopparfärgade linser
Kopparfärgade linser förstärker kontrasterna och förbättrar djupseendet så att det går lättare att urskilja fisk i en havsfärgad omgivning. Vi rekommenderar kopparfärgade linser eftersom de även ökar skärpan och skyddar ögonen så att de blir mindre ansträngda. De är också perfekt lämpade för morgon- och kvällsljus och gör det mycket enklare att se fisken.

Ultraviolett behandling, UV400
Denna beläggning skyddar ögonen från solens UV-strålning. 100 % UVA-, UVB- och UVC-skydd.

Polariserad triacetatcellulosa (TAC)
TAC-linser bildas av plastplattor med en multi-lagerslinsteknik. Det är den lättaste polariserade linsen som finns tillgänglig och effektiviteten hos polariseringen är 99%.

Reptålig beläggning
Trots alla framsteg som gjorts inom utvecklingen av linsbeläggningar finns det ännu inga som är helt reptåliga – inte ens glaslinser. Leech glasögonlinser behandlas dock på båda sidor med en klar, hård beläggning som gör dem mycket reptåliga.

A2302B
7350123791396
Produkt tillagd i önskelista