×
SVARTZONKER JERKCOMBO
  • SVARTZONKER JERKCOMBO

SVARTZONKER JERKCOMBO

2799,2 kr
I lager

Combo bestående av Svartzonker Jerkspö 7' 40-140g, Ambassadeur 5601 JB och Fireline Svartzonker Braid 0.35mm 150m.
Perfekt combo för den entusiastiske jerkbaitfiskaren!

1512081148472

Information

Kastvikt
40-140g
Antal Delar
2-delat
Längd
7'
Spölängd
7' (213 - 243cm)
Max kastvikt
150g

Svartzonker Jerkspö 7' 40-140g

Jerkspö av hög kvalitet från ABU/Svartzonker. Med detta spö klarar du av det mesta i betesväg, vare sig det är traditionella jerkbaits eller tailbeten! Kraftig klinga som ger en extremt bra krokning.

Claes "Svartzonker" Claesson är inte bara en betesinnovatör, han är också en skicklig spöbyggare. Tillsammans med Claes har Abu Garcia skapat en speciell predatorserie som innehåller lätta spön med extremt slitstarka komponenter. Alla spön har en allroundaktion, som passar perfekt i allt predatorfiske, med de flesta betestyper. För att göra ditt fiske ännu smidigare har vi gjort Svartzonker-seriens spön tvådelade. En kraftig gummibutt avslutar spöt. Greppet vid mothugg och drillning får du med handtag av kombinerad kork och gummikork. Toppögla av PacBay-modell och spöringar, plus rullfäste från SeaGuide.
Det här är ett nytt flaggskepp!

Ambassadeur 5601 JB

Att ABU Garcia har hjälpt oss sportfiskare genom alla år med att tillverka rekorderliga rullar som klarar av ett tufft fiske är ingen nyhet! Ambassadeur 5601 JB är även det en rulle som är byggd för att leverera fiskeglädje och klara av det tunga gäddfisket.

När det kommer till jerkbaitfisket efter gädda är Ambassadeur 5601 JB en rulle som klarar av detta påfrestande fiske med bravur. Vridstyvt mässingstativ samt bussningar i spolen gör rullen till en riktig slitvarg. Utrustad med dubbla backspärrar, Duragear mässingskuggväxel samt mässingskugghjul.

Fastcast Tumtangent och ergonomiskt utformad vev samt stjärnhjul ger rullen ett smidigt utförande, lägg sedan till en snygg design som ger ett helhetsintryck av absolut högsta klass.

• Utväxling på 5.3:1
• Ergonomiskt utformad vev och stjärnhjul
• Stativ i mässing 
• Dual Stopper (dubbel backspärr)
• Centrifugalbroms med 6 bromsvikter
• Synkroniserad linspridning
• Vänstervevad
• Tillverkad i Sverige!

Fireline Svartzonker Braid

Claes "Svartzonker" Claessons favoritlina. Inte undra på eftersom han själv har varit involverad i att ta fram den här perfekta predator­linan. 
Den är stum, urstark, rund och följsam, utan att bli det minsta vek. 
Svartzonker Braid säljs i 150-meters­spolar. 
Färgen är mossgrön.

0,35mm 52,6kg brottstyrka.