×

Hällmark Det finns 15 produkter.

Hällmark of Sweden

Hällmark är ett svenskt varumärke för utomhusmatlagning, för så väl trädgården som skogen. I sortimentet finns hällar för olika användningsområden, kaffepannor, våffeljärn, pizzaugnar och mycket annat. Produkter för matlagning över våra gasolbrännare eller direkt över öppen eld. Hällmarks stilrena handtag i kromat fjäderstål har hämtat både funktion och inspiration från vackra och rejäla gamla vedspisar. Hällarna tappar inte formen eller slår sig. De har livstidsgaranti. Hällmarks produkter är utvecklade med fokus på trygg och säker användning, för matlagning där maten smakar som bäst - utomhus.

Hällmark är en svensk och skandinavisk naturtyp. Solens strålar spelar mellan de glesa furorna, över den vita renlaven och de kala hällarna. Vandraren har hällmarken som lättvandrad favoritterräng som på höjderna erbjuder vacker utsikt över skog, hav och sjöar. Hällmarken är också en symbol för den svenska naturen - rejäl, evig och fulländad i sin enkelhet och vackert fårad och formad av istider.

Vi på Fiske & Outdoor vill att du som kund ska känna dig nöjd och vi garanterar hög servicenivå för alla våra kunder. Vill du veta mer om våra Hällmark produkter? Eller kanske vill du ha tips på Hällmark hällar? Hör gärna av dig via telefon: 036 – 333 60 07 eller maila till oss på shop@fiskeoutdoor.com

HÄLLMARK TRAKTORHÄLL 51CM

Mått: Diameter 51 cm, kant 5 cm, höjd 26 cm.

956 kr

HÄLLMARK GRIDDLE PAN 58CM

Vikt: 7.6 kg Godstjocklek: 3 mm Diameter: 58 cm Höjd: 22 cm.

799,2 kr

HÄLLMARK GRIDDLE PAN 48CM

Vikt: 6.4 kgGodstjocklek: 3 mm Diameter: 48 cm Höjd: 22 cm.

639,2 kr