• -748,00 kr
  • Paket
Fiskeset premium VANQUISH PREMIUM FISKESET ABBORRE

VANQUISH PREMIUM FISKESET ABBORRE

I lager
11 799,00 kr 12 547,00 kr -748,00 kr

I stället för 12 547,00 kr

Här har vi på Fiske & Outdoor handplockat ett riktigt fint premiumset till dig som är ute efter en komplett haspelutrustning till abborrefisket. G. Loomis NRX+ är en legendarisk omformning av en ikonisk serie av spön och hämtar från mer än fyrtio år av teknik, innovation och design för att möta prestandakraven från dagens ivriga abborrefiskare. Amerikanskt tillverkade ämnen är rullade med Spiral X-teknik för att ge ultrasnabb återhämtning för ökat kastavstånd, ökad känslighet och drastisk viktminskning. G. Loomis är designade med skräddarsydda CI4+ rullfästen för att maximera sportfiskarens överföring till spöt för oöverträffad kontakt och komfort hela dagen.

Till G.Loomis spöt har vi valt Vanquish FC där japansk ingenjörskonst har med största noggranhet designat en haspelrulle till finessfisket i åtanke. Shimano Vanquish FC har en ultramjuk vev som ger omedelbar respons och denna fantastiska haspelrulle är perfekt till abborre, öring och gös.

Det här paketet innehåller

 

Lättheten hos Vanquish kommer från omfattande användningen av Shimanos exklusiva Ci4+ kompositmaterial. Den lätta känslan är förstärkt genom användadet av Magnumlite rotorn, som även tillför det otroligt mjuka motståndet när du vevar. Det låga motståndet är speciellt viktigt när du använder dig av finesse och UL tekniker. Du kommer att kunna fiska dessa tekniker med större precision än någonsin. Shimano har även trollat bort allt vad som kan kallas för glapp i den här rullen, vilket ytterligare förbättrar rullens noggranna precision.

En annan stor fördel hos Vanquish är InfinityDrive. Den här teknologin producerar kraftull men ändå lätt rotation speciellt under hög belastning. I extrema situationer kommer du att kunna hålla konstant jämn invevning vilket kommer att vara hjälpsamt när du krokat ditt nya personbästa! Tillägget med InfintyLoop ökar kastlängden drastiskt. Det kommer att hjälpa dig att nå den där intressanta fläcken långt ut på vattnet, även med en superlätt utrustning. Andra teknologier, som InfinityXross, X-Protect och Anti-Twist Fin bidrar ännu mer till den anmärkningsvärda tekniska prestandan hos Vanquish FC.

Shimanos lättaste rulle någonsin
MGL Rotor - Lätt roation, superkänslig vev
InfinityXross, HAGANE Gear, X-Ship, and Micromodule II Gear
InfinityLoop med InfinityDrive
Anti-Twist Fin - för att undvika trassel
X-Protect teknologi ger hög grad av vattenskydd

Antal Delar
Odelat
Transportlängd
203cm
Utväxling
5.1:1
Linkapacitet
0.16-150
Bromsstyrka
3kg
Kullager
11
Längd
203cm
Aktion
Extra Fast
Spöklass
Medium
GL12850-01+VQC2500SC+BOB-00-SEAGUAR-0031
Produkt tillagd i önskelista