En spinnare är ett av det mest klassiska fiskedragen som finns och som nästan alltid fångar fisk. En spinnare fångar allt från öring, asp, abborre till gös och gädda vilket gör att alla sportfiskare har minst en spinnare i sin fiskelåda.

Det finns en mängd olika modeller och utföranden på spinnare där alla varumärken vill vara med och förbättra chanserna till att fånga fisk. Ett problem kan dock uppstå med linan om du fiskar mycket spinnare och det är att fiskelinan ”tvinnar sig” och det kan bildas knutar på din lina. Därför har många varumärken skapat olika spinnare som har en hård kropp och skeden baktill som eliminerar detta problem. Beten som Illex Deracoup, Berkley Pulse Spintail eller Westin Dropbite är några exempel på spinnare som har skeden baktill på betet.

Vi på Fiske & Outdoor vill att du som kund ska känna dig nöjd och vi garanterar hög servicenivå för alla våra kunder. Vill du ha hjälp med våra favoriter? Eller kanske vill du ha tips på färger och modeller till ditt vatten? Hör gärna av dig via telefon: 036 – 333 60 07 eller maila till oss på shop@fiskeoutdoor.com

Spinnare

Produkt tillagd i önskelista