Hos oss på Fiske & Outdoor hittar du ett brett urval på fiskespön för att passa just ditt fiske. Våra spön kommer från de allra största och kända varumärken som Daiwa, 13 Fishing, Illex, Megabass, Shimano, Abu Garcia, Westin med flera.

Viktigt att veta är att alla spön nu för tiden är gjorda av kolfiber och är urstarka om de behandlas på rätt sätt. Du hittar maxbelastningen på ditt spö genom att pressa spöt med en 90 graders vinkel. Observera att aldrig belasta dina spön med att lyfta fisk eller liknande där spöt får en onaturlig båge som ett ”J” för då knäcks toppen relativt lätt.

Om du har bottennapp bör du aldrig knycka och rycka med spöt för att komma loss. Detta är för att flätlinorna är helt stumma med som vi fiskar med idag och därför får ditt spö ta all ”stryk”. Håll istället fingret på spolen av rullen och dra spöt försiktigt horisontellt tills det släpper.

För att säkerställa att du som kund får det allra bästa brukar vi prova att dra i våra fiskespön innan vi skickar ut dem, samt se över spöringar. Detta är för att säkerställa att det inte är någon spricka eller någon annan skada som skett under transport på väg till butiken.

Vi kan våra fiskespön

Vi på Fiske & Outdoor kan våra fiskespö och vill du ha en guide över fiskespön får du självklart höra av dig till oss. Vi på Fiske & Outdoor vill att du som kund ska känna dig nöjd och vi garanterar hög servicenivå för alla våra kunder. Hör gärna av dig via telefon: 036 – 333 60 07 eller maila till oss på shop@fiskeoutdoor.com

Fiskespön

Produkt tillagd i önskelista