Premium fiskeset är precis som det låter, premium sportfiskeprylar till dig som vill ha det bästa till dina nya fiskeäventyr. Vi har handplockat dessa premium fiskeset där vi vet vilka spön och rullar som passar helt perfekt till den fanatiska sportfiskenörden. Merparten utav dessa spön och rullar har vi själva använt eller testat då vi vet hur viktigt det är med rätt typ av känslighet, balans och styrka som krävs av dig som är ute efter det bästa.

Premium fiskeset

Här kan du välja bland en mängd olika premium fiskeset från olika leverantörer som G. Loomis, Megabass, Illex, Shimano & Daiwa. Alla dessa leverantörer har en sak gemensamt: de tillverkar alla high end sportfiskeprylar där kvalitén är något utöver det vanliga.

Vi på Fiske & Outdoor vill att du som kund ska känna dig nöjd och vi garanterar hög servicenivå för alla våra kunder. Vill du ha hjälp med rätt premium fiskeset? Eller kanske vill du ha tips på vad vi själva använder för utrustning. Hör gärna av dig via telefon: 036 – 333 60 07 eller maila till oss på shop@fiskeoutdoor.com

Fiskeset premium

Produkt tillagd i önskelista