Till ditt fiske behövs en rejäl fiskehåv som är så skonsam som möjligt för din fångst, vare sig du ska behålla fisken eller släppa tillbaka den. Vid Catch and Release fisket är det väldigt viktigt att håven är stor nog för att din fisk ska få plats och kan ligga kvar en stund för att återhämta sig. Tänk på att gummerad håv med gumminät är mest skonsam för fisken! Att investera i en bra håv är ett mycket bra val för att minimera skada på fisken och även att inte missa din drömfångst.

Fiskehåvar - med gumminät, teleskopiskt eller hopfällbart skaft


Vi har alla fiskehåvar för all sorts fiske du kan tänka dig. En teleskopisk håv är ett bra val för dig som fiskar från båt eller från land där du inte kommer åt fisken på ett smidigt sätt, där kommer teleskophandtaget till sin rätt. En enhandshåv är ett perfekt alternativ för dig som fiskar med vadare eller fiskar mindre fisk från t.ex båt.

Vi på Fiske & Outdoor vill att du som kund ska känna dig nöjd och vi garanterar hög servicenivå för alla våra kunder. Vill du ha hjälp med din nästa fiskhåv? Eller kanske behöver du vår expertis för att välja rätt håv till ditt fiske. Hör gärna av dig via telefon: 036 – 333 60 07 eller maila till oss på shop@fiskeoutdoor.com

Håvar

Produkt tillagd i önskelista