Det första vi kommer i kontakt med inom fisket är just ett metspö, krok och en mask på kroken. Kanske det mest avslappnande man kan uppleva innan hugget kommer! Vi har en mängd olika varianter på våra metspön, allt från det klassiska med standardutförande till det mer avancerade metspöt för proffsen.

Skillnaden på ett metspö idag jämfört med ett metspö för 20 år sedan är att spöna har blivit mycket mer lättare och mycket mer pålitliga. För den mest inbitna är ett metspö i kolfiber att rekommendera då man kommer ner mycket i vikt på spöt och samtidigt har ett rejält spö som tål tuffa förhållanden. Alla våra metspön är teleskopiska och kan vara från 3 meter upp till 7 meter långa!

Vi på Fiske & Outdoor vill att du som kund ska känna dig nöjd och vi garanterar hög servicenivå för alla våra kunder. Vill du ha hjälp med ditt nästa metspö? Eller kanske behöver du vår expertis för att välja rätt metspö till ditt fiske. Hör gärna av dig via telefon: 036 – 333 60 07 eller maila till oss på shop@fiskeoutdoor.com

Metspö

Produkt tillagd i önskelista