Stort sortiment bland fiskeväskor hittar du hos oss på Fiske & Outdoor! En fiskeväska är ett måste för varje seriös sportfiskare där du har koll på alla dina fiskeprylar. Välj bland en mängd olika fiskeväskor från de allra största varumärken som Shimano, Savage Gear, Westin, Berkley med flera.

Vi har de allra största fiskeväskorna för dig som fiskar från båt, till de allra minsta fiskeväskorna för dig som är i ständig rörelse som t.ex streetfiske. I de allra flesta fiskeväskorna så ingår det genomskinliga betesboxar med avdelare som passar perfekt för just den väskan.

En fiskeväska har lite annat material än en ”standard” väska där sportfiskare har utvecklat de mest vattenavvisande, stöttåliga och som tål smuts. En dag ute på sjön kan vara väldigt blöt och då är de allra flesta fiskeväskor förstärkta i botten för att inte läcka in vatten under fisketuren.

För dig som enbart fiskar från båt kan enbart en safe bag vara ett alternativ som t.ex Savage Gear WPMP Lure Caryall eller en Fox Rage Camo Welded Bag, då dessa fiskeväskor är helt vattentäta även från regniga dagar ute på sjön.

Vi på Fiske & Outdoor vill att du som kund ska känna dig nöjd och vi garanterar hög servicenivå för alla våra kunder. Vill du ha hjälp med din nästa fiskeväska? Eller kanske vill du ha tips på vilken fiskeväska som passar just dig? Hör gärna av dig via telefon: 036 – 333 60 07 eller maila till oss på shop@fiskeoutdoor.com

Fiskeväskor

Produkt tillagd i önskelista