Vi har ett gäng olika varumärken och modeller av flugfiskerullar till ett riktigt schyst pris. Det som skiljer en flugfiskerulle mot en ”vanlig” traditionell haspelrulle är att flugfiskerullen inte har samma funktion och är inte lika viktig som haspelrullen. Flugfiskerullens viktigaste uppgift är att förvara fluglinan. Men fiskar du mycket lax bör dina flugfiskerullar vara av lite större kaliber för att kunna hantera om det hugger en riktig drömfångst.

Något att tänka på när du väljer din flugfiskerulle är att det ska vara samma klassning på rullen som det är på spöt. Är ditt flugfiskespö klassat till 7/8 ska din flugfiskerulle också vara av samma klassning. Det mest ekonomiska och säkra för dig som kund är att börja med en flugfiskecombo för att få rätt spö, rulle och lina.

Vi på Fiske & Outdoor vill att du som kund ska känna dig nöjd och vi garanterar hög servicenivå för alla våra kunder. Behöver du hjälp och guidning till din nästa flugfiskerulle? Hör gärna av dig via telefon: 036 – 333 60 07 eller maila till oss på shop@fiskeoutdoor.com

Flugfiskerullar

Produkt tillagd i önskelista