WESTIN W6 8 BRAID LIME PUNCH Westin - 1

WESTIN W6 8 BRAID LIME PUNCH

I lager
279,00 kr

Att uppnå den perfekta kombinationen av olika attribut i en flätad lina är en sorts alkemi som kräver upprepad förfining och testning för att få fram den slutliga produkten. W6 Braid har utvecklats med hjälp av en unik konstruktionsprocess för allround spinnfiske. Westin har utnyttjat japanska UHMPE (Ultra High Molecular Polyethylene) premiumfibrer i konstruktionen av W6 Braid på grund av deras otroliga prestanda och styrka. För att uppnå en högre nötningstålighet och mer styrka är W6 Braid konstruerad genom en speciell vävteknik för denna lina som de kallar “Advanced High PIC”. Denna 8X (åtta fibrer) flätlina har en 36 PIC konstruktion (flätningar per tum) som ger en starkare lina för sin diameter. Den tätare vävningen genom ”Advanced High PIC” ger dessutom en smidig yta för längre och mer precisa kast. Kastförmågan förbättras ytterligare genom en Dura-Coating gel vars process ger flätlinan en smidigare, hydrofobisk yta, som reducerar absorption av vatten och minskar friktionen. 

Välj storlek

 

För att uppnå färgstabilitet, blötläggs W6 Braid i färgtankar innan den härdas i en ugn för att ”baka in” pigmenten innan den slutligen förseglas med en Dura-Coat för förbättrad livslängd.

  • Designad som en allround 8X flätlina för spinnfiske
  • Japanska UHMPE premiumfibrer
  • Rund profil
  • “Advanced High PIC” konstruktion med 36 vävningar per tum ger högre nötningstålighet, en smidigare yta och högre styrka
  • Dura-Coating teknologi för maximal vattenavstötning, en smidigare yta och mindre friktion för längre och mer precisa kast.
  • Suverän färgstabilitet
L003-330-135
5707549486290
Produkt tillagd i önskelista