WESTIN ORGINAL PERCH 9CM Westin - 1
WESTIN ORGINAL PERCH 9CM Westin - 1

WESTIN ORGINAL PERCH 9CM

I lager
25,00 kr

Verklighetstrogna beten i alla former och storlekar har varit populära i årtionden, men ändå är det ytterst få som ens har kommit i närheten av de handgjorda skapelserna från Tomy’s Bait. Glädjande nog kan Westin meddela att man har inlett ett samarbete med Tomy för att göra hans Original Perch globalt tillgänglig. En livslång fascination för fisk har gett Tomy en oöverträffad förståelse för deras beteende.

Efter att ha förvarat fisk i akvarium och dykt med vild fisk, till att fiska efter dem, blev Tomy besatt av att utveckla konstbeten som bättre imiterar rovfiskens naturliga föda. Först skapad under 2015, blev Tomy’s Original Perch kanske hans mest kända bete. Framtagen för att imitera en liten abborre, som i de flesta vatten utgör en viktig del av dieten för rovfisk. 

Välj färg
  • T PERCH
  • T CLEAR PERCH
  • T GOLD PERCH

 

Den dynamiska formen på Original Perch förfinades senare med yttre fenor för att ge ett mer naturtroget utseende. I kombination med en otroligt realistisk handmålad finish visade sig Original Perch vara oemotståndlig för rovfisk redan från början, och dess rykte har vuxit internationellt i takt med att designen har utvecklats och anammats av sportfiskare "som vet". Den uppåtvända designen av paddelstjärten på Original Perch har blivit en signatur och ett kännetecken på Tomys beten som ger dem ett unikt rörelsemönster. Designen av stjärten ger inte bara en unik och realistisk rörelse, betet simmar också i låga hastigheter, även när det faller fritt i spinnstopp. Fiskad med antingen en stadig eller något oregelbunden invevning, har Original Perch en supereffektiv simrörelse som attraherar alla rovfiskar.

  • En av de mest realistiska bytesfiskimitationer som någonsin har producerats
  • Superrealistisk design av en abborre både vad gäller profil och målning
  • Detaljerade handmålade ögon och färger
  • Uppåtvänd stjärt som skapar en unik attraherande simrörelse även i låg fart
  • Ett ”måstebete” för många skickliga predatorfiskare, nu tillgängligt för alla
P092-686-008
5707549483268
Produkt tillagd i önskelista