Lista på produkter efter tillverkare Baltic

Baltic flytvästar

Baltic är ett svenskt företag som tillverkat flytvästar sedan 1977. I över 40 år har de levt enligt filosofin att det är omöjligt att kompromissa med kvalitet och funktion och denna filosofi har gjort dem till Europas största i vår bransch, med återförsäljare i ett 50-tal länder. Som marknadsledare är dem den som ska leda utvecklingen. Funktions- och designmässigt slår ingen Baltic på fingrarna.

Baltic kontrollerar varje detalj noga i varje leverans – från den minsta barnflytväst för sommarbryggan till räddningsvästen för oljeriggen i nordatlanten. Gemensamt är: kompromisslös kvalitet. Ett kvitto på att Baltic lyckats är att SSRS, Svenska Sjöräddningssällskapet, låtit Baltic ta fram deras egen flytväst. Få organisationer kan mer om att rädda liv på vattnet än SSRS.

Vi på Fiske & Outdoor vill att du som kund ska känna dig nöjd och vi garanterar hög servicenivå för alla våra kunder. Vill du veta mer om våra Baltic flytvästar? Eller kanske vill du ha tips på den flytvästen som passar just dig? Hör gärna av dig via telefon: 036 – 333 60 07 eller maila till oss på shop@fiskeoutdoor.com

Produkt tillagd i önskelista