GARMIN NAVIONICS + SWEDEN, SOUTHEAST Garmin - 1

GARMIN NAVIONICS + SWEDEN, SOUTHEAST

I lager
1 795,00 kr

Sjökorten Garmin Navionics+ har levande färger, ett strömlinjeformat gränssnitt och en kombination av innehåll för både hav och sjö med en populär färgpalett i Navionics® stil. Du kan enkelt planera dina rutter med världens mest populära sjökort. Få tillgång till sjökort med detaljrik information om kustnära kännemärken, sjöar, floder och mycket mer. Integrerat Garmin- och Navionics-innehåll ger båtägare täckning över hela världen.

 

KARTLÖSNING FÖR GARMIN-PLOTTRAR
Få tillgång till sjökort med detaljrik information om kustnära kännemärken, sjöar, floder och mycket mer. Integrerat Garmin- och Navionics-innehåll ger båtägare täckning över hela världen.

DAGLIGA UPPDATERINGAR AV SJÖKORT
Sjökorten förbättras ständigt med nytt och ändrat innehåll – så många som 5 000 uppdateringar görs varje dag. Med det ettåriga abonnemanget får du dagliga kartuppdateringar via ActiveCaptain-appen för smarta enheter.

AUTO GUIDANCE+
Med inbyggd Auto Guidance+-teknologi 2 får du det bästa från Garmin och Navionics inom automatisk ruttdragning. Du får en föreslagen rutt att följa som smidigt och enkelt guidar dig.

DJUPKURVOR
Med högupplöst djupområdesskuggning kan du välja upp till 10 färgskuggade alternativ och visa dina angivna måldjup med ett ögonkast.

KONTURER PÅ UPP TILL 0,5 M
Fiska och navigera lättare med konturer på upp till 0,5 m som ger en tydlig bild av bottenstrukturen för bättre fiskesjökort och fler detaljer i kanaler, hamnar, marinor och mycket mer.

SKUGGNING VID GRUNT VATTEN
För att ge dig en tydlig bild av vilka grund du ska undvika kan den här funktionen användas för att skugga djup som du själv valt.

ACTIVECAPTAIN COMMUNITY
Innehåll från ett webbaserat community tillhandahåller intressanta platser, som marinor, ankringsplatser, grund, företag med mera. Få rekommendationer från båtägare med egna erfarenheter av lokalområdet.

010-C1247-20
753759289416
Produkt tillagd i önskelista