Lista på produkter efter tillverkare Berkley

Berkley fiske

Berkley ingår idag i Pure Fishing som också består av Abu Garcia, Fenwick, Stren, Mitchell, Johnson, Spiderwire, Hardy, Greys och 7Strand. Pure Fishing, med huvudkontor i Spirit Lake, Iowa i USA, är världens största företag i sportfiskebranschen med över 1 400 medarbetare i 15 länder. Pure Fishing ägs av Sycamore Partners USA.

Berättelsen om Berkley är djupt rotad i idén om den amerikanska drömmen. Det handlar om ödmjuk början och oväntad framgång. Det handlar om hårt arbete, kamp och tuffa tider. Och det handlar om att bygga partnerskap för att uppnå mål. Ändå är historien om Berkley mycket mer än historien om Berkley Bedell. Det är också historien om engagerade medarbetare och lojala kunder, som var lika villiga att ta risker.

Från början har Berkley satsat betydande resurser på forskning och utveckling - en fortsatt strategi som har resulterat i otaliga produktinnovationer, inklusive Berkley Trilene, PowerBait, FireLine och mer nyligen Gulp! och Gulp! Alive.

Vi på Fiske & Outdoor vill att du som kund ska känna dig nöjd och vi garanterar hög servicenivå för alla våra kunder. Vill du veta mer om våra Berkley produkter? Eller kanske vill du ha tips på ett Berkley fiskespö? Hör gärna av dig via telefon: 036 – 333 60 07 eller maila till oss på shop@fiskeoutdoor.com

Produkt tillagd i önskelista