Lista på produkter efter tillverkare Patagonia

patagonia.jpg

Patagonia Sverige

Patagonia är ett företag som är känt för att tillverka utomhuskläder och utrustning. Företaget grundades ursprungligen 1973 av Yvon Chouinard och är känt för sitt engagemang för miljöansvar och hållbarhet. Patagonias kläder och utrustning är populära bland utomhusentusiaster, äventyrare och människor som värdesätter miljömedvetenhet.

En av de mest unika aspekterna av Patagonia som företag är dess starka miljöengagemang. De arbetar aktivt för att minska sin påverkan på miljön, använder återvunna material och donerar en betydande del av sina vinster till miljöskyddsprojekt. Denna hållbara och miljövänliga filosofi har gjort Patagonia till ett populärt val för konsumenter som vill stödja företag med ett starkt samhälls- och miljöengagemang.

Vi på Fiske & Outdoor vill att du som kund ska känna dig nöjd och vi garanterar hög servicenivå för alla våra kunder. Vill du veta mer om våra Patagonia produkter? Hör gärna av dig via telefon: 036 – 333 60 07 eller maila till oss på shop@fiskeoutdoor.com

Produkt tillagd i önskelista