Lista på produkter efter tillverkare Pinewood

Pinewood kläder

Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 brinner för ett aktivt friluftsliv. Med kunskap och passion skapar Pinewood kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport för att fler ska kunna utöva ett aktivt friluftsliv som bidrar till ett ökat välmående.

Huvudkontoret finns där vi smålänningar trivs som bäst; i Värnamo med skogen precis runt husknuten. Pinewood kläder är stolta över vårt småländska arv och finns representerade både i Sverige och i Europa.

Varje söm i varje plagg är designad med erfarenhet, kunskap och omtanke, i Värnamo. Vår inspiration kommer från hur människor gör, inte hur vi vill att de ska göra. Vi drivs av sunt förnuft, envishet, nyfikenhet och småländsk finurlighet. Med Pinewood kläder ska du varje dag känna dig trygg, fri, bekväm och inspirerad i naturen - oavsett årstid och väder.

Vi på Fiske & Outdoor vill att du som kund ska känna dig nöjd och vi garanterar hög servicenivå för alla våra kunder. Vill du veta mer om våra Pinewood kläder? Eller kanske vill du kanske veta vad vi själva använder? Hör gärna av dig via telefon: 036 – 333 60 07 eller maila till oss på shop@fiskeoutdoor.com

Produkt tillagd i önskelista