GHOST PARAVAN SUPRA CRUZ 2-PACK  - 1
GHOST PARAVAN SUPRA CRUZ 2-PACK  - 2

GHOST PARAVAN SUPRA CRUZ 2-PACK

I lager
699,00 kr

Från 2023 med kölvikt av återvunnen volframkarbid/rostfritt stål (samma vikt och balans).

SupraCruzV2 är konstruerad för trolling i höga farter, hög sjö, stora beten och långa linsläpp, där varje snitt, skärning, detalj optimerats för funktion, hållbarhet och låg vikt. SupraCruzV2 är lättfiskad och pålitlig även i hårt väder utan att vara ryckig eller hoppig. SupraCruzV2 är dessutom väldigt bekväm att veva in och drilla fisk med. Den prestandamässiga skillnaden mot föregångaren (SupraCruz) är att SupraCruzV2 är stabilare i tuffare väder och har en bättre dragförmåga vid farter över 2 knop.

Den patenterade återfjädrande vingen, signumet för Ghostparavaner, återfinns på SupraCruzV2. Fjädringen beror mestadels på att vingen sitter mellan bussningar av RTV-silikon. Detta tillsammans med paravanens utformning av polycarbonatplast gör att den tål hårda tag trots sin låga vikt. Att trampa på paravanen är inga som helst problem. 

 

Scotty® Power Mini Grip Plus linklämma är monterad som standard. Färgerna på flytkroppen återfinns i vit, fluogul och fluoröd, där de senare utgörs av UV-beständig gummicoat med väldigt bra synlighet.

SupraCruz finns i än så länge bara i storlek Medium. Mediumstorleken är det givna valet vid vandringslaxfiske eller gäddtrolling med stora beten. Paravanens höga bärighet och dragstyrka gör att blysänken långt över 100g, eller flashers, kan användas.

1510291213484
50000230
Produkt tillagd i önskelista