Polariserande solglasögon LEECH X1 PC YL-SUNSET

LEECH X1 PC YL-SUNSET

Sista produkten i lager
1 490,00 kr

Leech X1 är fiskeglasögon designade till den som söker efter det bästa. Med en snygg båge och Premium plus linsen får du här otroligt bra kvalité på polarisering. Linserna väger inte mycket så blir dessa solglasögon väldigt lätta perfekt för dem som har på sig glasögonen under en hel dag. 

X1 Fiskeglasögon är Leech Med en clean design har du ett par riktigt snygga solglasögon som sitter som gjutet på ansiktet för att skydda för inkommande sidoljus. Linserna är lite större för att skapa en större yta för ögonen att vara ostörda och att du är ett med det du gör. 

Fördelen med Premium+linserna är att man ser skarpare. Konturerna blir tydligare, vilket gör att ögonen inte lika lätt blir ansträngda. De polariserande linserna Premium+ skyddar med andra ord inte bara ögonen mot solen – de förbättrar också synbarheten och förhindrar blänkande reflexer. 100 % polariserade, UV-skyddande, kross- och skottsäkra linser med en nyutvecklad hård beläggning som ökar hållbarheten. 

 

Polykarbonat (PC)
Genom att injicera polykarbonatmaterial runt det polariserade materialet skapar vi dessa högkvalitativa linser. Polykarbonat är ett hållbart material som är mycket reptåligt. PC-linser erbjuder hög klarhet och effektiviteten hos polariseringen är 99%.

Ultraviolett behandling, UV400
Denna beläggning skyddar ögonen från solens UV-strålning. 100 % UVA-, UVB- och UVC-skydd.

Gul lins
Många föredrar att fiska i gryningen eller solnedgången eftersom fiskar är som mest aktiva då. De som fiskar på djupa vatten rekommenderas välja gultonade linser eftersom de förhindrar blänkande reflexer och minskar ögontröttheten samtidigt som sikten förbättras.

S2301D
7350123791174
Produkt tillagd i önskelista