13 FISHING ORIGAMI BLADE FLUTTER SPOON  - 5

13 FISHING ORIGAMI BLADE FLUTTER SPOON

I lager
79,00 kr

rigami Blade är ett lövtunnt, lätt skeddrag gjord för isfisket och med sin speciella utformning sticker den ut åt sidorna och skapar mycket rörelse och uppmärksamhet under isen. Ofta är nyckeln till framgång att använda något som fisken inte sett tidigare. Något som sticker ut, rör sig annorlunda och drar blickarna till sig. Precis det är Origami Blade från 13 Fishing. Den lilla skeden har en unik form, lite som ett vikt papper - därav namnet!

Formen ger ett rörelsemönster som inte liknar något annat. Den fladdrar, far och simmar i droppet som en liten fisk och drar blickarna till sig under isen, något som visat sig galet effektiv i jakten på abborre, röding, öring och regnbåge från isen. I droppet ställer den sig på tvären och imiterar en liten fisk som zick zackar fram i jakten på godsaker. Ett lättfångat byte för helt enkelt.

Välj färg
  • SHINER
  • COSMIC PERCH
  • GOLDEN SHINE
  • RADIOACTIVE
  • TICKLE ME PI

 

Fiska den med stora höga lockryck och ge den lite slack så sticker den ut åt sidorna. Glöm inte att låta den pausa mellan lockrycken det är ofta då det smäller till i grejorna! Självklart kan den också fiskas som ett traditionellt skeddrag i öppet vatten. Tänk på att beten som Origami Blade, som roterar mycket, kan tvinna linan. Knyt därför på ett lekande 50-60 centimeter upp på linan för att förhindra lintvinning. Lackade med UV- och Glow-färger.

141314
817063027918
Produkt tillagd i önskelista