Vardagsjackor PATAGONIA W'S R1 DAILY JACKET INBX
Vardagsjackor PATAGONIA W'S R1 DAILY JACKET INBX
Vardagsjackor PATAGONIA W'S R1 DAILY JACKET INBX

PATAGONIA W'S R1 DAILY JACKET INBX

Sista produkten i lager
1 399,00 kr

R1 Daily Jacket från Patagonia är tillverkad av Patagonias eget R1-material, vilket ger utmärkt värme och andningsförmåga. Det är idealiskt som ett mellanlager under andra ytterkläder eller som en fristående jacka för olika aktiviteter. Jackan har en ergonomisk design som främjar rörelsefrihet och komfort. Det är perfekt för aktiviteter som klättring, vandring, fiske och skidåkning, där rörelseomfånget är avgörande.

Välj storlek

 
  • Teknisk prestanda: R1® Daily Jacket är tillverkad av Patagonias eget R1-material, vilket ger utmärkt värme och andningsförmåga. Det är idealiskt som ett mellanlager under andra ytterkläder eller som en fristående jacka för olika aktiviteter.
  • Funktionell design: Jackan har en ergonomisk design som främjar rörelsefrihet och komfort. Det är perfekt för aktiviteter som klättring, vandring och skidåkning, där rörelseomfånget är avgörande.
  • Mångsidig användning: R1® Daily Jacket fungerar utmärkt som en del av lagret för lager-klädningssystem, vilket ger dig möjlighet att anpassa din klädsel efter väderförhållanden och aktiviteter. Den fungerar också bra som en vardagsjacka för svalare dagar.
  • Hållbarhet: Patagonia är kända för sitt fokus på hållbarhet och miljömedvetenhet. R1® Daily Jacket är Bluesign®-certifierad och tillverkad med hänsyn till miljön, vilket minimerar dess miljöpåverkan.
  • Stil och estetik: Jackan har en modern och snygg design som är lämplig för både utomhusaktiviteter och vardagligt bruk. Den finns i olika färger och storlekar, så du kan hitta den som passar din stil och preferens.

Warm, Comfortable R1® Daily Fabric
Soft, smooth outer fabric and a brushed fleece backing with stretch keep you warm and comfortable; with HeiQ® Pure odor control

Offset Shoulder Seams
Off-shoulder seams sit comfortably under pack straps

Pocket Details
Left-chest pocket and two zippered front pockets for storage on the go

Wicks in High-Sweat Zones
Collar and back of neck are paneled with Capilene® Cool Lightweight fabric for additional next-to-skin comfort and wicking in high-sweat zones

Binding at Hem
Capilene® Cool Lightweight binding at the hem for added stretch and improved fit

Supporting the People Who Made This Product
Made in a Fair Trade Certified™ factory, which means the people who made this product earned a premium for their labor

Country of Origin
Made in Sri Lanka.

Weight
275 g

Storlekstabell
XXS
Bröstvidd: 79 cm
Midja: 62 cm
Höft: 89 cm

XS
Bröstvidd: 84 cm
Midja: 67 cm
Höft: 91 cm

S
Bröstvidd: 89 cm
Midja: 72 cm
Höft: 97 cm

M
Bröstvidd: 94 cm
Midja: 77 cm
Höft: 102 cm

L
Bröstvidd: 102 cm
Midja: 85 cm
Höft: 109 cm

XL
Bröstvidd: 112 cm
Midja: 95 cm
Höft: 119 cm

XXL
Bröstvidd: 122 cm
Midja: 105 cm
Höft: 130 cm

40515-INBX-L
194187300791
Produkt tillagd i önskelista