Här har vi samlat alla våra fiskeprylar från den japanska inhemska marknaden, Japanese Domestic Market (JDM). Japan är känt över hela världen för dess ruggiga kvalité och idéer. Vi kan med stolthet presentera vårt JDM fiskesortiment och står bakom varje produkt till 100%. För att förstå dess kvalité har vi i personalen på Fiske & Outdoor använt dessa fantastiska Japan-prylar som t.ex Megabass Levante, Illex Rerange, OSP Dolive Shad, Shimano StellaDaiwa Exist LT och många många fler. Vi kan säga att Japan är en klass för sig!

JDM fiske i Sverige

Vi på Fiske & Outdoor var bland de första i Sverige att ta in Megabass, Noike, Duo & Illex till den svenska marknaden och det har vuxit bland svenska sportfiskare på kort tid. Vi har även med varumärken som Daiwa, Deps, Shimano och Sunline i sortimentet, där den japanska kvaliteten är genomgående för alla fiskeprodukter som erbjuds. 

Vi på Fiske & Outdoor vill att du som kund ska känna dig nöjd och vi garanterar hög servicenivå för alla våra kunder. Vill du ha hjälp med JDM produkter eller några andra av våra favoriter? Eller kanske vill du ha tips på vad vi själva använder för utrustning. Hör gärna av dig via telefon: 036 – 333 60 07 eller maila till oss på shop@fiskeoutdoor.com

JDM

Produkt tillagd i önskelista